Cykelferie

Cykelferie på Nordgården 

Oplev Fjordlandet - på jernhest

med eller uden el

Vind i håret og god tid til at nyde Fjordlandets smukke landskab formet af istiden. Giv jer selv en oplevelse og tag på et naturnært ophold i komfortable landlige omgivelser og begiv jer ud på i Fjordlandet på Hornsherreds små bagvej og fjordstier. Oplev den landlige stemning, naturen, fjorden, gamle herregårde, små slotte, gårdbutikker, gård cafeer, kroer, tudse gamle ege, kunst og ishuse på jeres tur.


Overnatning foregår i en af Nordgårdens ferielejligheder, som ligger i de gamle staldlænger- bo på Høloftet- Kornloftet- i Vognporten eller Karlekammeret. Alle lejligheder er landligt indrettet, rummelige med eget køkken, stue/alrum og badeværelse indrettet med 2 dobbeltværelser samt en ekstra sovesofa i Stue/alrummet. Der kan tilkøbes morgenmad og sengelinned til opholdet.


På gården er der et aflåst sted til jeres cykler, så de kan stå tørt og sikkert, når I ikke er på tur.


Ønsker I en mere komfortabel tur uden alt for meget sved på panden, og masser af tid til at nyde turen, hinandens selskab og landskabet så kør turen på elcykel- hjælper vi gerne med at finde leje af cykel til jer- enten med en fra vores egen “stald” eller ve anbefaling af anden cykeludlejer.


Vi har lavet nogle turforslag på forhånd som I kan kører efter- men vil også gerne hjælpe med skræddersyet ture efter jeres ønsker om hvad I gerne vil se. Vi kender vores område rigtig godt, og ved hvor de bedste cykelveje er. Så om I er en gruppe af veninder, venner eller en børnefamilie på tur, så står vi klar med at gode forslag til ruter og ting at opleve i Fjordlandet.Vi er placeret 10 km fra Frederikssund station- hvis man ønsker at ankomme med offentlig transport til gården, kan man tage bussen 318 til Skuldelev Kirke. Eller tage cykelturen  Fra Frederikssund til Skuldelev ad Fjordstien.

Kommer du med bil er der fri parkering til denne, mens I bor på Nordgården- og hvis I skulle tage en tur længere væk, kan bilen blive her, indtil I kommer tilbage.